Holdmotion i Sundhedscenter Bornholm bygger på LesMills koncepterne, der er verdens førende udbyder af færdige træningskoreografier til musik.

Hver tredje måned udkommer en ny koreografi, der er gennemarbejdet ned til mindste detalje for at sikre maksimal effektivitet og dynamik. Alle instruktører skal uddannes og godkendes af LesMills for at opnå og bibeholde sin LesMills status.

LesMills er ganske enkelt et kvalitetsstempel for Sundhedscenter Bornholm og ikke mindst en garanti for, at deltagerne får det bedste af det bedste!

Læs mere om holdtyperne og tjek holdkalenderen nedenfor.

Medlems login & Holdbooking

BodyCombat

BodyAttack

BodyPump

Grit Series

CxWorx

BodyStep

RPM

BodyFlow

Sprint

Deltagelse på holdtræning kræver reservation via dit medlems log in.

  • Når du er tilmeldt et hold, skal du huske at fremmøde i god tid før holdstart. Er man ikke fremmødt senest 10 minutter før start overdrages holdpladsen til en ventelistedeltager samtidig med, at der tildeles bøde for manglende fremmøde.
  • Fremmøde foregår ved navns nævnelse til instrukøren, mens vedkommende står og afkrydser deltagerne. Husk iøvrigt at sikre dig, at instrukøren får dig krydset af.
  • Ved manglende fremmøde tildeles bøde på kr. 50,-. Deltagere der stadig er på ventelisten 4 timer før holdstart, kan dog ikke tildeles bøde.
  • Læs mere i menuen Praktisk Info.

Bemærk i øvrigt, at enkelte hold kan være “LUKKEDE HOLD” (eks. bootcamps) og dermed ikke en del af det ordinære medlemskab. For at deltage på lukkede hold skal der tegnes specifikt medlemskab til det ønskede hold.

sportsolutionapp

Book din træning via App’en “Sport Solution Booking” – nemt og hurtigt.

App’en kan hentes fra iTunes eller Google Play.